Εταιρικά Νεα

Νέα υπηρεσία Online Κρατήσεων

Το Κυνόβιο αναβαθμίζεται και σας παρέχει την νέα υπηρεσία Ελέγχου Διαθεσιμότητας και Online κρατήσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Χρησιμοποιήστε το ειδικά διαμορφωμένο ημερολόγιο στη διεύθυνση kynovio.gr/booking/ για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των δωματίων και να κάνετε την κράτηση σας online, πριν είναι πολύ αργά.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στο τηλέφωνο 6940 04 99 66. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία έχετε.

Το Κυνόβιο είναι online

Η διαδικτυακή παρουσία του Κυνοβίου είναι γεγονός! Η επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας είναι έτοιμη και σας περιμένει να περιηγηθείτε στις σελίδες της στη διεύθυνση www.kynovio.gr .

Μάθετε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κυνόβιο, περιηγηθείτε στους χώρους των εγκαταστάσεών μας μέσα από τη photo gallery του Κυνοβίου και διαβάστε τα τελευταία νέα της επιχείρησης.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας καθημερινά για να διαβάσετε το Blog μας, με άρθρα που ενδιαφέρουν εσάς και τους μικρούς σας φίλους.

Έναρξη λειτουργίας του Κυνοβίου

Το ξενοδοχείο μικρών ζώων ΚΥΝΟΒΙΟ ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται τους τετράποδους φίλους του.

Είναι το τέλος ενός αγώνα που κράτησε ενάμιση και πλέον χρόνο και τελικά ευδοκίμησε αφού επιτύχαμε και εξασφαλίσαμε την Κρατική Άδεια Λειτουργίας (331250/19326-2014).

Δείτε το αντίγραφο της άδειάς μας

Είναι όμως και η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού που θα μας φέρει πιο κοντά και θα ενισχύσει τη δυνατότερη και ίσως πιο αγνή φιλία, αυτή του ανθρώπου και του σκύλου του. Εμπιστευθείτε μας τον φίλο σας λοιπόν και μείνετε σίγουροι ότι κατά την απουσία σας θα είναι ασφαλής και ευτυχισμένος.